Firma de arhitectura si design infiintata in 2008. Echipa de arhitecti cu experienta si un portofoliu variat de lucrari.

Proiectare completa

Biroul nostru ofera proiectare completa de arhitectura, inginerie structurala si inginerie de instalatie pe faze determinante : SF – studiu de fezabilitate, CU – certificat de urbanism, DTAC – proiect de autorizatie de constructie, PT/DDE – proiect tehnic/detalii de executie.

Constituirea si definitivarea temei de proiectare

Realizarea anteproiectului, proiectului preliminar sau studiului de fezabilitate

Managementul proiectului – coordonarea efectelor arhitecturale, functiunilor, tehnicilor, relationarilor, particularitatilor si bugetului

Realizarea proiectului tehnic si intocmirea documentatiei pentru autorizatia de constructie

Realizarea antemasuratorilor si a caietului de sarcini

Managementul de santier si asistenta tehnica de specialitate

Amenajare de interior

Designul interior al spatiilor publice (banca, clinica, spatiu commercial, restaurant, cafenea/bar/club, hotel, birouri) si private (locuinta, casa vacanta).

Studii de interior pentru optiuni de materiale, culori si efecte de lumina.

Managementul de proiect : coordonarea efectelor arhitecturale, functiunilor, tehnicilor, relationarilor, particularitatilor si bugetului

Executie

Ofertarea concreta si detaliata pentru materiale de finisaj (parchet, gresie&faianta, piatra, tencuieli decorative, tapet etc), mobilier, corpuri de iluminat, textile, obiecte sanitare, obiecte decorative si toate componentele necesare pt. amenajarea unei gradini sau a unei terase.

Pentru proiectele ample de arhitectura va putem recomanda una din firmele de constructie cu care colaboram si va putem asigura supravegherea de santier.

 

Biroul nostru ofera urmatoarele servicii complete:

  • proiectare arhitectura, proiectare structuri, instalatii electrice, instalatii sanitare, canalizari si instalatii termice;
  • proiecte amenajare interioara, prezentare si achizitii produse implicate in amenajari;
  • documentatii urbanism;
  • proiecte de publicitate si reclama firme;
  • intocmire documentatii avize in vederea obtinerii Autorizatiei de Construire.
  • intocmirea de documentatii in vederea obtinerii Avizelor si Autorizatiilor PSI